آفتابنیوز : آفتاب: دكتر اقباله ذاكرحسيني اظهار كرد: بهتر است خاكشير به صورت شربت استفاده شود. شربت بايد با آب و كمي گلاب و كمي عسل تهيه شود؛ زيرا شربت آب و شكر موجب ميشود كه مزه خوبي از خاكشير حس نشود.
وي افزود: خاكشير همچنين ميتواند در درمان ناراحتيهاي پوستي چون آكنه و اگزما موثر باشد. مبتلايان به اين مشكلات ميتوانند خاكشير را در ليوان آب داغ بريزند و پس از سرد شدن از آن استفاده كنند.
ذاكرحسيني تصريح كرد: افرادي كه در فصل گرما به سفر حج ميروند بهتر است از خاكشير استفاده كنند؛ گرماي هوا، احتمال گرمازدگي را افزايش ميدهد و خوردن مقداري خاكشير ميتواند از بروز آن جلوگيري كند.
اين متخصص طب سنتي ادامه داد: خوردن خاكشير هيچ محدوديتي ندارد و حتي ميتوان در يك ليتر آب، 5 قاشق غذاخوري از اين ماده استفاده كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،وي گفت:خاكشير هيچ تاثير مسكني ندارد و نميتواند درد را رفع كند ولي افرادي كه مشكل معده دارند ميتوانند از آن استفاده كنند. استفاده از شربت خاكشير و كمي عرق نعناع ميتواند اين مشكل را حل كند.