پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۹۳۲۱۵
۲۰:۴۴
۱۳۹۲/۰۲/۱۴

تصادف همسر مدیر با خودرو دولتی

چند روز پیش یکی از مدیران دستگاه‌های دولتی کرمانشاه، خودرو دولتی را در اختیار همسرش قرار می‌دهد و منجر به تصادف و شکستگی پای یک نفر شده که نوعی سوء‌استفاده از بیت‌المال و خلاف قانون است.
۲۰:۴۴
۱۳۹۲/۰۲/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: برخی از مدیران بنابه موارد قانونی مجاز هستند خودروهایی را در اختیار بگیرند که با داشتن پلاک شخصی یا اداری، مورد استفاده شخصی قرار بگیرد، اما جز موارد استثناء سایر مدیران مجاز به استفاده شخصی از خودروهای دولتی نیستند.

چند روز پیش یکی از مدیران دستگاه‌های دولتی کرمانشاه، ماشین دولتی را در اختیار همسرش قرار می‌دهد که منجر به تصادف و شکستگی پای یک نفر شده است.

به گزارش فارس،در این میان دستگاه‌های نظارتی همیشه با این‌گونه اقدامات برخورد کرده و می‌کنند و بی‌شک اطلاع‌رسانی شهروندان به ارگان‌هایی، مانند سازمان بازرسی در کاهش این موضوعات و برخورد با افراد متخلف موثر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
اینها که چیزی نیست بیاید سری توی موسسات تحقیقات کشاورزی بزنید آنوقت متوجه می شوید مدیران چه کار می کنند ؟
پاسخ
ناشناس
United States of America
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
سند مملكت به اسمشون شده ؛ يكدستگاه خودرو كه چيزي نيست.
پاسخ
بهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
نبايد بگي يكي از مديران دولتي، اسمشو بگو تا حساب كار دسته بقيه بياد كه هواسا جمعه
پاسخ
هموطنه
Germany
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
این یه مورد از ده هزاران مورد توکشوره!
این طفلک خیلی بدشانس بود واسه یه همچین مورد کوچکی لو رفت!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
آقاي عزيز مردم با ماشينهاي مدل بالاي دولتي ميرن شمال .....
پاسخ
ناشناس
United States of America
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
بعضي ماشين ميبرند باهاش برنج ميفروشند شما کدومش رو ديدي بيا بلوار معراج
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
ای آقا ممکلت و رزق و پول داروی ملت را دست این و آن اده اند حال تو نگران ماشینی.
پاسخ
احمد یاداور
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
بابا ولش کنید معلوم این کارمند بدبخت نه از شغلش شانس اورده نه از زن والا مثل بعضیا میشد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
اگه ماشین خودش بود هم جرأت داشت اونو دست خانمش بده؟؟
پاسخ
پیراسته فر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
این دیگه "اند"بدشانسی است!
بنده خدا "آقای مدیر" میخواسته بمناسبت "روز زن" دل خانمش را بدست بیاورد وخوشحالش کنه که به او گفته بیا بااین ماشین "پلاک قرمز" برو تا خونه مامانت ،زودبرگرد تا همسایه ها متوجه نشدند که همسر محترم چون میخواسته با عجله برگردد ،یک عابر "بی احتیاط"داشته بد راه می رفته خودشو زده به ماشین این خانم،وازبخت بد آن کسانی که نباید می دیدند،دیدند.
پاسخ
مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
اسم این جور آدما رو لطفا چاپ کن آفتاب تا عبرت سایرین بشن، فلان مدیر، فلان مسئول گفتن فایده نداره، باور کنید نوبت به آبروی مردم بشه همین مسئولان چنان آبروی مردم رو بریزن که بیا و ببین!!!
پاسخ
باباپنجعلی
United States of America
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
الکی میگه..................
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
این که چیزی نیست مملکت مال خودشونه وارث باباشونه
پاسخ