پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۱۴
کد خبر:۱۹۳۵۹۲
۱۴:۲۶
۱۳۹۲/۰۲/۱۷

کشته شدن بيمار در واژگوني آمبولانس

وي افزود: متاسفانه شدت حادثه به حدي بود كه خانم بيمار " 57 ساله " قبل از انتقال به بيمارستان در دم فوت مي كند.
۱۴:۲۶
۱۳۹۲/۰۲/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: بر اثر واژگوني يك دستگاه آمبولانس در محور باشت به چرام استان کهگيلويه و بويراحمد، خانم بيمار " 57 ساله" که در حين انتقال به مراکز درماني بود در دم جان باخت.

به گزارش پايگاه خبري پليس، سرگرد " محمد صدرايي" فرمانده انتظامي شهرستان باشت با اعلام اين خبر اظهار داشت: يك دستگاه خودروي آمبولانس که در حين انتقال خانم بيمار 57 ساله اي بود، به دلايل نامعلومي از مسير جاده باشت به چرام که در حركت بود كه از جاده منحرف و واژگون مي شود.

وي افزود: متاسفانه شدت حادثه به حدي بود كه خانم بيمار " 57 ساله " قبل از انتقال به بيمارستان در دم فوت مي كند.

اين مقام مسئول عنوان داشت: علت وقوع اين حادثه توسط كارشناسان پليس راه در حال بررسي است.

سرگرد صدرايي در پايان به همه رانندگان هشدار داد: از سرعت و سبقت غير مجاز پرهيز كنيد چرا كه اكثر واژگوني ها در جاده ها و معابر شهري ناشي از سرعت زياد و تغيير ناگهاني مسير خودرو مي باشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
مینو
France
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
میدونید نکته جالبش کجاست: بعد از اینکه از وانت سفید مسقف (آمبولانس حمل بیمار) پیاده اش کردن اونهم افقی ، بعدش گذاشتنش تو آمبولانس مرسدس بنز آخرین مدل که دیگه آب تو دلش تکون نخوره برسوننش قبرستون!! زنده ها رو که با اینها نمی برن ممکنه خدای نکرده نمیرن. شانس آوردیم جهان رو فقط به سه قسمت تقسیم کردند.
پاسخ
علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
اينجا ايران است پس زياد توقع نداشته باشيد كه بيمارتان سالم به بيمارستان برسه . اگر هم رسيد انجا دكترا مي كش تنش
پاسخ
جواد
Italy
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
اون امبولانس نبوده، وانت مسقف بوده به رنگ سفید!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
تو این مملکت هرکس برای نجات بیاد بهتر از این نمیشه،خیلی ها برای نجات ملت اومدن اینم حال روز ملت
پاسخ
رهگذر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
مردم از خنده!!!ببخشیدا شرمنده !!
پاسخ
نازي
اجل دنبالش كرده بود