آفتاب: محمود خسروی اظهار داشت: اجرای پروژه EPEG از سال گذشته و با سرمایه گذاری مشترک ایران، روسیه، عمان و CABLE&WIRLESS آغاز شد و بر اساس زمانبندی پیش بینی شده به بهره برداری می رسد که بیشترین سهم در این کنسرسیوم متعلق به ایران بوده و بالاترین مسافت مسیر پروژه توسط ایران عملیاتی شده است.
به گزارش مهر مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه با اجرای این پروژه، یکی دیگر از زیرساخت های تبدیل ایران به هاب منطقه ای اجرایی می شود، تصریح کرد: با اجرای این پروژه، مسیر جایگزین برای ارتباطات حساس دنیا تامین خواهد شد.
خسروی درباره مزایای اجرای این پروژه برای کشور تصریح کرد: یکی از اصلی ترین دستاوردهای اجرای پروژه EPEG، درآمدزایی است که به واسطه ترانزیت ارتباط میان ایران و اروپا برای کشور محقق می شود؛ از دیگر مزایای اجرای این پروژه می توان به اشتغال زایی در حوزه ارتباطات و پایداری بیش از پیش ارتباطات و کاهش هزینه ها درون کشور اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره دیگر پروژه هایی که پنجم خردادماه افتتاح می شود، اظهار داشت: بهره برداری از پنج هزار کیلومتر فیبر نوری که توسط متخصصان داخلی اجرایی شده از دیگر پروژه های آماده افتتاح است.
وی افزود: با اجرای این پروژه مسیر پشتیبان برای شاهراه های ارتباطی آماده خواهد شد و از سوی دیگر مسیرهایی که پیش از این به دلیل عدم وجود فیبر نوری امکان دسترسی به ارتباطات اینترنتی را نداشته اند از این فناوری بهره مند خواهند شد.
خسروی با اشاره به ایجاد امکانات جدید برای برقراری ارتباط تلفنی به بستر اینترنت نیز گفت: بهره برداری از یک درگاه بین المللی جدید که به واسطه آن ظرفیت برقراری ارتباط تلفنی بر بستر اینترنت تا 400 درصد افزایش خواهد یافت نیز از دیگر پروژه هایی است که با حضور مقام های ارشد نظام به بهره برداری خواهد رسید.