آفتابنیوز : آفتاب: دکتر منوچهر منصوری متخصص ایمونولوژی گفت: تغذیه
نامناسب ، وارد شدن فست فودها به برنامه ی غذایی و ناآگاهی از مضرات این
مواد و عوامل فرهنگی از عوامل مؤثر در آلرژی کودکان و در نهايت مشکلات
گوارشی و اضافه وزن است .
وی ادامه داد: به طور کلی عوامل آلرژی زا
ناشناخته بوده و به سادگی قابل تشخیص نیستند و این عوامل در افراد نسبت به
هم متفاوتند بنابر این قبل از هر اقدامی می بایست عامل آلرژی شناخته و سپس
درمان های لازم روی فرد انجام شود.
وی درمورد نقش فست فودها و
تأثیر آن بر چاقی در کودکان افزود: فست فودها به علت وجود چاشنی ها و طعم
دهنده ها موجب اشتهای کاذب در کودک شده و این عامل نقش مهمی در بروز چاقی
در فرد دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی خاطر نشان کرد: با تغذیه نامناسب با برنامه ریزی در
وعده غذایی و جایگزین کردن مواد غذایی مغذی مانند پنیر گردو، خرما،
سبزیجات، میوه ها و کشمش به جای فست فو دها سلامتی را به کودکانتان هدیه
دهید.