کد خبر: ۱۹۵۳۵۲
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲

زندگی با فرد سیگاری یعنی کشیدن سالانه ۸۰ نخ سیگار

ریه‌های افراد غیرسیگاری که در کنار فرد سیگاری زندگی می‌کنند به مراتب عملکرد ضعیف‌تری از افراد سالم غیرسیگاری دارند. قرار گرفتن در معرض دود سیگار، خطر بیماریی های تنفسی را در بالغان تا حدود 25 درصد‌ و در کودکان تا حدود 50 تا 100 درصد ‌افزایش خواهد داد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وزارت بهداشت اعلام کرد‌ استنشاق غیرداوطلبانه دود ناشی از سوختن سیگار، به معنی سیگاری تحمیلی بودن است و زندگی با یک فرد سیگاری به‌منزله مصرف مستقیم سالانه ۸۰ نخ سیگار است.

به گزارش فارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، خدیجه محصلی، مسئول دبیرخانه کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت اظهار داشت: دود سیگار دارای یک ترکیب پیچیده با بیش از ۴ هزار  ماده سمی متفاوت است. این دود دو قسمت دارد دود اولیه با هر پک از سیگار خارج شده و وارد دستگاه تنفس فرد سیگاری می‌شود.

محصلی افزود: ریه‌های افراد غیرسیگاری که در کنار فرد سیگاری زندگی می‌کنند به مراتب عملکرد ضعیف‌تری از افراد سالم غیرسیگاری دارند. قرار گرفتن در معرض دود سیگار، خطر بیماریی های تنفسی را در بالغان تا حدود 25 درصد‌ و در کودکان تا حدود 50 تا 100 درصد ‌افزایش خواهد داد.

کارشناس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: طبق آمار سازمان بهداشت جهانی بیش از 30 درصد ‌بیماری‌‌های قلبی عروقی و یک سوم بیماری‌های تنفسی در بین سیگاری‌های تحمیلی ایجاد می‌شوند. میزان بروز سرماخوردگی، عفونت گوش میانی، گلودرد، سرفه و گرفتگی صدا در کودکانی که والدین سیگاری دارند بیش از کودکان دارای والدین غیرسیگاری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین