آفتاب: حسن رحيم پور ازغدي، بعداز ظهر پنجشنبه در دانشگاه علوم اسلامي رضوی اظهار كرد: دموکراسی در فرهنگ غرب فریب افکار عمومی است زيرا همواره قدرت از یک جناح به جناحی دیگر منتقل میشود.
به گزارش مهر وي با تاكيد بر اين مطلب كه از دیدگاه اندیشه سیاسی اسلام، کسب قدرت هدف نيست، افزود: در اسلام وسیله از هدف جدا نيست و وسیله نیز جزیی از هدف محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه در غرب هدف اصلی کسب قدرت است، افزود: انقلاب اسلامي به دليل اجراي دموكراسي به معناي واقعي جوامع غربی را میآزارد زيرا از ديدگاه آنها انقلاب اسلامی در زماني نامناسب متولد شده است.
انتخابات در آمریکا حرکتی سوری است
وی بيان كرد: انتخابات در آمریکا حرکتی سوری است و تمام اقدامات در راستاي تامین منافع اقلیت سرمايه دار شكل مي گيرد و مردم در حقيقت نقش زيادي ندارند.
رحیمپور ازغدی با بيان مطلب فوق افزود: در اين كشور در هنگام انتخابات، به كانديدا روشهای بیان مطالب و متضاد نشان دادن موضوعات را آموزش مي دهند و در واقع اين كشور كه قویترین ساز و کار تبلیغاتی را دارا است افكار عمومي را جهت مي دهد.
وي يادآور شد: حساسیتسازی یکی از ترفندهای انتخاباتی در آمریکا است و با استفاده از این روش با افکار عمومی بازي مي شود.
وي ادامه داد: در حساسيت سازي آنچه را که مهم نیست در نظر فرد بااهمیت جلوه مي دهند و آنچه را که از اهمیت زیادی برخوردار است كمرنگ مي كنند.
احزاب بر ضد اصول سرمایهدار و لیبرالي اقدام نمي كنند
این محقق و پژوهشگر با تاكيد بر اينكه بسیاری از روشهایی که در جوامع غربي مورد استفاده قرار میگیرد مشروع است، افزود: در جوامع غربی این سبک و سیره در خدمت اهدافی غیر از اهداف الهی بوده و برای ما کافی نیست.
رحیمپور ازغدی با اشاره به احزاب تصريح كرد: هیچ يك از احزاب در كشورهاي غربي بر ضد اصول سرمایهدار و لیبرالی اقدام نمي كنند و تنها برای مدیریت داخل سیستم حکومتی به رقابت با یکدیگر میپردازند.
وي ادامه داد: هيچ کس در مقابل مديريت سیستم حزبي قد علم نمیکند و با اين وجود دولتهای غربی در مورد انتخابات نظام اسلامي بر خلاف واقعيت اظهار نظر مي كنند.
پژوهشگر اندیشه سیاسی سپس با اشاره به حكومت داري به شيوه اسلامي عنوان كرد: حكومت اسلام از ديدگاه جوامع غربي در دوران قرون وسطی خود قرار دارد و این در حالی است که اسلام سبب پيشرفت نظام اسلامي شده و با اينكه در مقایسه با مسیحیت از نقطه صفر شروع کرد به شكوفايي رسيد.
وی افزود: در چند قرن اخیر غرب به اين استدلال و نتيجه دست يافت كه مذهب دچار بحران شده و محکوم به نابودي است بنابراين جبر تاریخ بر سکولار شدن جوامع غربي سایه انداخت.
وي سپس فرهنگ امروز غرب راهمان فرهنگی دانست که انبیای الهی با آن در نبرد بودند.