کد خبر: ۱۹۶۰۶۹
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴

نکوهش نعمت‌زاده از بوسیدن دست حسن روحانی توسط فرد ناشناس

زمانی‌که ازدحام زیادی ازخبرنگاران بود، آقایی رسید که هیچ کس او را نمی‌شناخت و دست آقای روحانی را بوسید در حالیکه بنده این کار را زشت می‌دانم. پدرم همواره توصیه می‌کرد که حتی دست بزرگان دین را نبوسم و حتی زمانی‌که خدمت مقام معظم رهبری رسیدم، صورتشان را بوسیدم. البته یک بار دست امام را بوسیدم، چرا که آن زمان از خود بی خود شده بودم.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مهندس نعمت زاده رئیس ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی  با بیان اینکه دکتر روحانی به دلیل حضور در صدا و سیما نتوانستند در حضور خبرنگاران باشند گفت: بحث امروز انتخابات است و تصمیم سرنوشت سازی است که برای چهار سال آینده کشور برنامه ریزی خواهد کرد و اثرات آن تا سالهای متمادی باقی خواهد ماند، در نتیجه به عنوان علاقه مندان به این مرزو بوم باید اصلح ترین فرد را انتخاب کنیم.
 
به گزارش آفتاب، محمدرضا نعمت زاده افزود: من به خاطر شناختی که از آقای روحانی داشتم تصمیم گرفتم که در انتخابات کنار وی باشم و می دانم که تصمیم درستی گرفته ام.پیش از این کاندیداهای زیادی از من دعوت کرده بودند اما من از آقای روحانی شناخت 30 ساله دارم. زمانیکه جنگ شروع شده بود روزهای خاص، پیچیده و سختی بود و دکتر روحانی در آن زمان معاون آقای هاشمی، فرمانده جنگ و پدافند کشور بودند، همچنین تحصیلات عالیه ایشان در رشته حقوق و تجربیات ایشان می تواند وی را در رده اصلح ترین افراد برای مدیریت کشور قرار دهد.
 
وی با بیان اینکه روحانی نشان داده است که همواره در کارها مشورت می کند و در آخر قاطعانه تصمیم می گیرد اظهار داشت:  وی همیشه مسائل اخلاقی را در نظر می گیرد و رعایت حقوق مردم مهمترین دغدغه اوست.
 
رئیس ستاد انتخاباتی روحانی که در نشست خبری که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد گفت: ستاد ما یک ستاد کوچک است، اخیرا هم یک ساختمان گرفته ایم که هم ایشان و هم اعضای ستادشان در آن مستقر هستند، همچنین برخی از ستادها در شهرستان ایجاد شده و باقی آنها هم در حال تشکیل شدن هستند.
 
نعمت زاده سپس در پاسخ به سوالی درباره احتمال ائتلاف محمدرضا عارف و حسن روحانی، گفت: آنهایی که علاقه مندند یکی از این دو برادر حتما پیروز شود، خواهان این هستند که یکی به نفع دیگری کنار بکشد، ولی این تصمیم به عهده آن ها است. ما خواهان این هستیم و فکر می کنیم این تصمیم به نفع خط میانه و اعتدال و خط اصلاح طلبی میانه است، اما تصمیم نهایی با خودشان است و این که چه زمانی این اتفاق بیفتد بر عهده آنهاست.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال قطعی شدن ائتلاف روحانی و عارف، اظهار داشت: تا آن جا که می دانم این بحث به صورت جدی مطرح نشده است، اما خیرخواهان با آنها تماس دارند.
 
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در خصوص اتفاقات روز گذشته جماران گفت: روز گذشته برنامه خوبی پیش بینی شده بود، ولی بنده شخصا در آن حضور نداشتم. چند نفری در این مراسم شعارهایی داده بودند و همکاران ما در کمیته برگزاری مراسم آنها را به تغییر شعارها دعوت کردند که آنها گوش دادند و البته برخی گوش ندادند.
 
نعمت زاده با بیان اینکه بعد از این مراسم، تعدادی از افراد از جمله مسئول کمیته جوانان ستاد حسن روحانی بازداشت شدند، افزود: ما بلافاصله اقدام کردیم و حتی بعضی ازافراد بعد از متفرق شدن بازداشت شده بودند که برای آزادی آنها نیز اقدام و نامه نگاری کردیم. البته ما اعلام کردیم که شعارهای تند به مصلحت نیست.
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه محمدرضا عارف حسن روحانی را اصلاح طلب نمی داند و آیا وی خود را اصلاح طلب می داند که قائل به اجماع است، گفت: حسن روحانی بارها اعلام کرده که میانه رو و اعتدال گرا است. ما نمی توانیم خط خاصی برای ایشان بکشیم و نمی شود گفت که اصولگرا یا اصلاح طلب است.
 
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی تصریح کرد: هدف حسن روحانی این است که اعتدال منهای افراط و تفریط را به نظام مدیریتی کشور بیاورد و روحانی همواره اعلام کرده که ما از افراط و تفریط نفعی نبرده ایم. البته سخن وی به معنای این نیست که اصلاح‌طلب محض نیست. امروز اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل همان حرفی را می زنند که حسن روحانی می گوید.
 
نعمت زاده در پاسخ دیگری مبنی بر اینکه حسن روحانی اعلام کرده که تعلیق غنی سازی با نظر مقامات ارشد نظام بوده، اما در کتابش ده‌ها بار این حرف را نقض کرده است،گفت: فرمایش شما که در کتاب چیز دیگری نوشته شده را قبول ندارم. در این کتاب نیز تاکید شده که تصمیمات کلیدی با اجماع گرفته شده است. معتقدم اگر برموضوعات کلیدی اجماع نشود، گرفتاری امروز را داریم که هر قوه حرف خودش را می‌زند.
 
وی ادامه داد: اگر روسای سه قوه، و بزرگان نظام به تصمیم واحدی برسند، دیگر اینگونه نمی‌شود که هرکسی و هر قوه‌ای حرف خود را بزند. در حال حاضر نیز در بحث انرژی هسته‌ای اینگونه نیست که آقای جلیلی به مذاکرات برود و حرف خود را بزند، بلکه حرف‌ها با اجماع نظر گفته می‌شود. در نوشته‌های حسن روحانی نیز بر این مطلب تاکید شده که همه تصمیمات با اجماع گرفته شده و بعد اجرا شده است.
 
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در پاسخ به این سوال که برنامه این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در حوزه اجتماعی و کاهش آسیب‌ها و مفاسد چیست، اظهار داشت: در نظرخواهی که طی چند ماه گذشته توسط دستگاه‌های مختلف کشور انجام شد، مشخص شد که 70 درصد خواسته‌های مردم مربوط به مسائل معیشتی و اقتصادی بوده و لذا اگر کاندیداها راجع به مسائل اقتصادی صحبت می کنند، به خاطر احساس نیاز مردم است. اما به معنای این نیست که مسائل اجتماعی و فرهنگی ارزش کمتری دارند.
 
نعمت‌زاده با بیان اینکه برنامه‌های حسن روحانی چاپ شده و طی چند روز آینده در اختیار مردم قرار می‌گیرد، گفت: در این برنامه‌ها به مسائل اجتماعی توجه شده و شاید قوی‌تر از مسائل اقتصادی برنامه‌ریزی شده است و در این برنامه‌ها بر حل ناهنجاری‌های اجتماعی و اینکه اطلاعات به صورت یکسان در اختیار همه قرار بگیرد، تاکید شده است. همچنین برای بحث بیمه اجتماعی، حوزه سلامت و بحث‌های فرهنگی برنامه‌ریزی خیلی خوبی انجام شده است و در این برنامه‌ها همان‌قدر که بحث اقتصادی مطرح است، بحث‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره بحث حمایت هاشمی‌رفسنجانی از حسن روحانی و اینکه گفته می‌شود هاشمی خطاب به روحانی اعلام کرده که تا آخر بمانید، گفت: موضوع سخن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که خطاب به حسن روحانی گفته بود تا آخر بمانید، مربوط به زمانی است که هاشمی‌رفسنجانی نام نویسی کرده بود و تردید وجود داشت که آیا با وجود هاشمی‌رفسنجانی، روحانی باید کنار برود یا نرود که آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی خطاب به حسن روحانی گفت که هر دوی ما در صحنه بمانیم و در روز آخر تصمیم‌گیری کنیم که یک نفر پای صندوق‌های رای برود.
 
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی ادامه داد: بعد از اینکه نتیجه تایید صلاحیت‌ها مشخص شد، مجددا آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اعلام کرد که حسن روحانی باید تا آخر بماند و مورد حمایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قرار گرفت و در ملاقات‌های دیگر نیز دیگران این حرف را شنیده‌اند، ولی اینکه رسما آیت‌الله هاشمی رفسنجانی چگونه از حسن روحانی حمایت خواهد کرد به خودشان مربوط است و باید خودشان در این زمینه تصمیم بگیرند و هر زمان که صلاح ببیند این کار را انجام خواهد داد.
 
نعمت‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا حسن روحانی اعضای اصلی کابینه و معاون اول خود را به مردم معرفی خواهد کرد، اظهار داشت: در مورد معرفی اعضای اصلی کابینه تاکنون هیچ تصمیمی گرفته نشده، همانطور که سایر کاندیداها نیز چنین تصمیمی نگرفته‌اند. طبعا این موضوع موارد مثبت و موارد منفی دارد و اگر افراد درست انتخاب نشوند، آثار سوئی به همراه خواهد داشت. البته در خیلی از کشورها این رویه وجود دارد و خیلی از افراد نیز به روحانی مراجعه می‌کنند تا کابینه را اعلام کند اما وی تاکنون تصمیمی نگرفته است.
 
وی در خصوص مطرح شدن مناظره نمایندگان حسن روحانی و سعید جلیلی در رسانه‌ملی در خصوص بحث مذاکرات هسته‌ای، افزود: بحث مناظره نمایندگان حسن روحانی و سعید جلیلی شایعه است و هیچ چیز تصویب شده‌ای در این زمینه نداریم.
 
نعمت‌زاده در پاسخ به سوالی درباره انتشار عکسی درفضای مجازی که فردی را در حال بوسیدن دست حسن روحانی نشان می‌داد گفت: متاسفانه این عکس را دیدم. زمانی‌که ازدحام زیادی ازخبرنگاران بود، آقایی رسید که هیچ کس او را نمی‌شناخت و دست آقای روحانی را بوسید در حالیکه بنده این کار را زشت می‌دانیم. پدرم همواره توصیه می‌کرد که حتی دست بزرگان دین را نبوسم و حتی زمانی‌که خدمت مقام معظم رهبری رسیدم، صورتشان را بوسیدم. البته یک بار دست امام را بوسیدم، چرا که آن زمان از خود بی خود شده بودم.
 
وی تاکید کرد: شاید این فرد از شدت علاقه دست آقای روحانی را بوسیده، اما عضو ستاد یا خبرنگار نبود و هرچه خواستم بدوم و او را بگیرم نشد.
 
رئیس ستاد انتخابات حسن روحانی با بیان اینکه از مجموعه همکاران خبرگزاری تسنیم و سایر خبرنگاران رسانه‌ها تشکر می‌کنم، گفت: سوالاتی که امروز در این نشست خبری مطرح شد، گرچه خیلی چالشی نبود، ولی متنوع بود. بنده می‌ترسیدم شاید چیزهایی در این نشست مطرح شود که بمانم و نتوانم جواب دهم، اما اینگونه نبود.
 
نعمت‌زاده تصریح کرد: برگزاری اینگونه نشست ها می‌تواند به مردم کمک زیادی کند، چرا که آنها حرف‌ها را می‌شنوند. اما از رسانه ها خواهش می‌کنم مطالب گفته شده را به‌صورت کامل مطرح کنند. گاهی روزنامه‌ها تیترهایی می‌زنند که البته به خاطر اقتضای امر جاذبه در روزنامه‌نگاری طبیعی است، اما انتظار است که مطالب به صورت کامل گفته شود و ذهن‌ها منحرف نشود.
 
وی با بیان اینکه تاکنون چندین بار با رسانه‌های خارجی مصاحبه‌ داشته‌ام، گفت: همه آنها مطالب خود را برای ما فکس می‌کردند وحتی اگر می‌خواستند تصویری منتشر کنند، اجازه می‌گرفتند و باید گفت روش خبرنگاری و رسانه‌ای در دنیا همین است. فرقی بین روش‌های روزنامه‌نگاری در دنیا نیست و همه باید در انعکاس مطالب دقت کنند. باید به اصول روزنامه‌نگاری پایبند باشیم و آنچه توسط افراد گفته می‌شود را منعکس کنید.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین