پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۹۷۰۱
۲۱:۴۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۶

چمران: حضور من در هيات دولت به صلاح نيست

۲۱:۴۰
۱۳۸۴/۰۷/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، مهدي چمران صبح امروز در يكصد و هشتاد و يكمين جلسه علني شوراي شهر تهران در پاسخ به پيشنهاد شريعتمداري در خصوص حضور رئيس شوراي عالي استانها در جلسات هيات دولت براي انتقال مسايل شوراها گفت: از بنده براي حضور در دولت دعوت شده اما گفته‌ام به دلايلي شايد صلاح نباشد كه در جلسات حضور پيدا كنم.

بعد از استماع پيشنهاد رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران مبني بر ضرورت تهيه استفساريه توسط وي و ارسال آن به مجلس در خصوص حضور همزمان تعدادي از اعضاي شوراي شهر در اين شورا و دولت گفت: اين موضوع نياز به بررسي بيشتر دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۰۸:۴۹ - ۱۳۸۴/۰۷/۲۷
به قول معروف ماه هيچگاه زير ابر نمي ماند 0 هرچقدر هم كه تلاش كنند تا مسايل شهرداري در دوران اقاي رييس جمهور در خفا بماند باز بي ثمراست نميشود با ...........در پشت پرده دم از ايين مهرورزي زد و اعتقادات مردم را هم به بازي گرفت و بعد زيرش زد 0 اگر اعتقادي به خدا و 000 باشد قطعا به خاطر خيانتي كه به اعتماد مردم مي شود كار به بي ابرويي خواهد انجاميد چه اقاي ... سنگر رياست شورا را داشته باشند چه نداشته باشند 0 بالاخره اطلاعاتي را كه نمي خواهند مردم از ان مطلع شوند توسط خودشان مطرح و به رسوايي شان خواهد انجاميد 0
پاسخ
ناشناس
-
۰۲:۳۷ - ۱۳۸۴/۰۷/۲۷
اگر مرحوم مصطفي چمران برادر ايشان آدم بزرگ و محترمي نبود ، مهندس چمران عزيز الان چي كاره بود و به چه شغلي مشغول بود؟
پاسخ