کد خبر: ۱۹۷۲۵۲
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۴

صولت مرتضوی: 12 هزار شعبه اخذ رای سیار در نظر گرفته‌ایم

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: 12 هزار شعبه اخذ رای سیار برای این دوره از انتخابات در نظر گرفته شده است که در نقاط دوردست و صعب‌العبور رای مردم را اخذ کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: سیدصولت مرتضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه "به منظور تسهیل امر رای‌گیری در این دوره بیست هزار شعبه اخذ رای اضافه شده است که از این تعداد 12 هزار شعبه سیار هستند"، افزود: شعب سیار به منظور رای‌گیری از مناطق دور دست و صعب‌العبور در نظر گرفته شده است که تعداد اندکی از آنها در پادگان‌ها و بیمارستان‌ها و ... فرستاده می‌شوند.

وی افزود: به تعداد نیاز بالگرد آماده شده است تا در صورت نیاز به مناطقی که لازم است منتقل شوند و تمام پیش‌بینی‌های لازم به عمل آمده است تا هم‌میهنان هر کجا که حضور دارند در صورت تمایل بتوانند رای دهند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه از آغازین لحظات صبح امروز در تمام شعب از جمله شصت هزار شعبه اخذ رای بالغ بر 130 هزار صندوق برای شوراهای شهر و روستا، ریاست‌جمهوری و میان دوره‌ای‌ها فرآیند انتخابات شروع شده است و رای‌گیری در کمال آرامش صورت می‌گیرد و تا به حال مشکلی گزارش نشده است.

مرتضوی اضافه کرد:‌ انتخابات شورای شهر و روستا در هزار و 270 شهر و 36 هزار روستا برگزار می‌شود و در تمام نقاط کشور در حال انجام است و تمام عوامل اجرایی ما آمادگی لازم را دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین