پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۹۸۱۵۷
۱۲:۲۰
۱۳۹۲/۰۳/۳۱

استقبال هند از ریاست‌جمهوری حسن روحانی

هند با استقبال از انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور جدید ایران گفت که نتایج انتخابات "نشانه خوبی" حاکی از هم‌گرایی و اتفاق نظر در میان مردم ایران است.
۱۲:۲۰
۱۳۹۲/۰۳/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: سلمان خورشید، وزیر امور خارجه هند گفت: روحانی در دور اول انتخابات، انتخاب شد و این به وضوح نشانه خوبی است و هم‌گرایی و اتفاق نظر بیش‌تر در میان مردم ایران را نشان می‌دهد و ما از این امر استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری هند، خورشید در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: این نتیجه دموکراسی ایران است. دموکراسی ایران در طول سال‌ها دچار تحول شده است.

وزیر امور خارجه هند با بیان این که انتخاب روحانی "نتیجه‌ای بود که بسیاری از مردم آن را پیش‌بینی نمی‌کردند" افزود: ما امیدواریم روحانی تحت رهنمود‌های رهبر معظم ایران کشور را به سمتی هدایت کند که برای کل منطقه صلح به همراه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن روحانی ابراز امیدواری کرده است که ایران با غرب در زمینه برنامه هسته‌یی‌اش به توافق برسد و گفت که چنین توافقی از طریق شفافیت بیش‌تر و اعتماد دوجانبه امکان‌پذیر است.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
هند حسن روحانی
ارسال پیام
captcha