پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۱:۲۰
کد خبر:۲۰۰۰۶۸
۱۴:۵۱
۱۳۹۲/۰۴/۱۵

محاکمه مجدد مبارک و ۲ پسرش

محاکمه مبارک، علاء و جمال ، «حبیب العادلی» وزیر کشور مبارک و 6 تن از معاونان وی به اتهام دست داشتن در قتل انقلابیون مصر در آکادمی پلیس قاهره در حال برگزاری است.
۱۴:۵۱
۱۳۹۲/۰۴/۱۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: جلسه محاکمه مجدد «حسنی مبارک» رئیس جمهور مخلوع مصر و «علاء و جمال» دو پسر وی به اتهام قتل انقلابیون در جریان انقلاب 25 ژانویه در حال برگزاری است.

به گزارش رسانه‌های خبری مصر، محاکمه مبارک، علاء و جمال ، «حبیب العادلی» وزیر کشور مبارک و 6 تن از معاونان وی به اتهام دست داشتن در قتل انقلابیون مصر در آکادمی پلیس قاهره در حال برگزاری است.
 
بر اساس این گزارش تدابیر امنیتی شدیدی برای تامین امنیت جلسه دادگاه اتخاذ شده و حدود 2500 افسر و نیروهای پلیس و بیش از 25 خودروی زرهی و نفربر برای این منظور در نظر گرفته شده است.
 
نیروهای امنیتی تامین امنیت انتقال مبارک از بیمارستان زندان طره به محل برگزاری جلسه دادگاه و بر عکس و همچنین انتقال علاء و جمال و العادلی به دادگاه را بر عهده دارند.
 
به گزارش فارس،ممانعت از هر گونه درگیری احتمالی در مقابل دادگاه و جلوگیری از ورود اراذل و اوباش و شورشیان به دادگاه از دیگر ماموریت‌های نیروهای امنیتی است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مبارک مصر محاکمه
ارسال پیام
captcha