وی افزود: علاوه بر این همچنین روند رسیدگی به پروندههای مربوط به نانواییهای غیرمجاز بسیار کند است.
دهقان تصری کرد: ما از مرحله شناسایی تا پلمب یک پروسه دو تا سه ماهه را میگذرانیم، اما پس از پلمب میبینیم که فرد متخلف بهراحتی پلمب را میشکند و از این طریق تلاشهای ما بدون نتیجه میماند.
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز درباره تخلف مصرف جوششیرین گفت: نانوایان غیرمجاز و فاقد پروانه 80 تا 90 درصد مصرفکنندگان جوششیرین را تشکیل میدهند و هفت تا هشت درصد باقیمانده به واحدهای صنفی مجاز مربوط میشود.
وی اظهارکرد: ما در زمینه مصرف جوششیرین با واحدهای متخلف در مجموعه صنف نانوایان مجاز نظارت میکنیم و در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.