آفتابنیوز : عشرت شايق تجميع اين مراكز در يك وزارتخانه را عاملي براي جلوگيري از موازي كاري و تصميم هاي موازي كه سبب نابساماني امور ذي ربط در مسائل زنان و جوانان بوده است خواند و افزود:اين مراكز با تجميع مديريت، بازدهي قويتر و سازندهتري ميتوانند داشته باشند به علاوه در كوچكسازي دولت و ايجاد فضاي شفاف و قوي تري جهت رسيدگي به امور زنان و جوانان قدم موثري خواهند داشت.
وي گفت: نظارت دولت به تنهايي بر معاونتهاي جوانان و زنان موجب شده تا هريك از آنها ساز كار خود را زده و جوابگوي اعمالشان نباشند.
نايب رئيس فراكسيون زنان مجلس تصريح كرد: تجميع اين مراكز ميتواند در قالب وزارت زنان و جوانان يا هر عنواني كه اقتضاي اين سازمانها و تشكيلات است، صورت گيرد كه به نظر ميرسد وزارت زنان و جوانان بهترين نام است.
شايق مهمترين پيامد ايجاد چنين وزارتخانهاي را پاسخگو كردن دولت نسبت به مجلس دانست و افزود: هيچ يك از اين سازمانها و مراكز پاسخگوي مجلس نيستند و اگر قرار باشد تذكري به هر يك از اين معاونتها بدهيم بايد به رئيس جمهور تذكر داده شود كه اين تذكرات مكرر به رئيس جمهور براي مشكلات ميتواند تبعات منفي سياسي داشته باشد در صورتي كه با ايجاد وزارتخانه وزير مربوطه يك واسطه پاسخگو براي مجلس و رئيس دولت ميباشد.
نايب رئيس فراكسيون زنان مجلس گفت: پس از تشكيل اين وزارتخانه در ساختار آن مي توان معاونت قوي زنان تعيين كرد كه همه امور زنان مانند خانواده، زنان بيسرپرست و سرپرست خانوار كه تحت پوشش بهزيستي و كميته امداد هستند به علاوه زنان نخبه را تحت پوشش قرار دهد همچنين در شكلگيري معاونتهاي تربيت بدني و جوانان براي اين وزارتخانه اين عرصهها نيز قابل پيگيري است.
شايق ادامه داد: اين طرح از سوي مركز پژوهشهاي مجلس، در حال بررسي است كه بتوان آن را در قالب طرح يا لايحه ارائه كرد.