سرطان را با این میوهها کاهش دهیم
میوه های زرد، نارنجی، صورتی با ویتامین های مختلف کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است.
آفتابنیوز : آفتاب: نیاز محمد زاده هنرور، متخصص تغذیه گفت: میوه ها از جمله گروههای غذایی
بسیار مفید و تأمین کننده سلامت افراد است که توجه به مصرف میوه از انواع و
رنگهای مختلف می تواند تأمین کننده بیماری از نیازهای روزمره افراد در
تمام گروههای سنی باشد.
وی عنوان کرد: توجه به مصرف میوه هایی که رنگ های نارنجی، زرد و صورتی دارند بسیار توصیه می شوند چرا که این میوه ها حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها می باشند.
به گزارش ایسنا،وی تصریح کرد: کاروتنوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است و به حفظ و بازسازی ماده ژنتیکی بدن کمک کرده و در کاهش بیماریهای چشمی بسیار مؤثرند.
وی عنوان کرد: توجه به مصرف میوه هایی که رنگ های نارنجی، زرد و صورتی دارند بسیار توصیه می شوند چرا که این میوه ها حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها می باشند.
به گزارش ایسنا،وی تصریح کرد: کاروتنوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است و به حفظ و بازسازی ماده ژنتیکی بدن کمک کرده و در کاهش بیماریهای چشمی بسیار مؤثرند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه