کد خبر: ۲۰۲۸۰۰
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۵

رسول خطیبی: برابر استقلال هجومی بازی می‌کنیم

سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز می‌گوید تیمش را در دیدار برابر استقلال با ترکیبی هجومی به میدان می‌فرستد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: رسول خطیبی سرمربی تیم گسترش فولاد در کنفرانس خبری پیش از بازی با استقلال اظهار کرد: با تیمی بازی خواهیم کرد که قهرمان ایران شده و من نیز پیراهن آن باشگاه را پوشیده‌ام. اولین بازی گسترش فولاد در لیگ برتر است و بسیاری از بازیکنان‌مان نیز برای اولین بار در لیگ برتر بازی خواهند کرد. البته برخی از بازیکنان‌مان نیز باتجربه هستند.

وی ادامه داد: تمرین‌های خوبی را برگزار کرده‌ایم و با انگیزه کار کرده و ان‌شاءالله اولین بازی گسترش فولاد در تاریخ لیگ برتر با پیروزی همراه شود.

خطیبی درباره اینکه آیا قرعه سختی به این تیم افتاده است، گفت: من مخالف این موضوع هستم و به بازیکنانم گفته‌ام که اگر می‌خواهیم خودمان را نشان دهیم باید در سه بازی ابتدایی خوب کار کنیم. از لحاظ روحی و روانی با بازیکنان‌مان کار کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: من در مکانی بودم که برخی اظهار داشتند که عمر فوتبال تبریز به پایان رسیده است و این موضوع به من برخورد و تصمیم گرفتم کاری کنیم تا در چهار سال آینده در تیم‌هایمان چند بازیکن بومی باشد و در تیم ملی نیز چند بازیکن آذری داشته باشیم. زمانی بود که در تیم ملی آذری صحبت می‌کردیم زیرا بسیاری از بازیکنان تیم ملی آذری‌زبان بودند. بومی‌گرایی اولین هدف‌مان است و اول با بازیکنان بومی قرارداد بسته‌ایم. من به بازی هجومی اعتقاد دارم و در بازی فردا نیز هجومی بازی خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین