کد خبر: ۲۰۳۶۸
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۸۴ - ۱۱:۱۸

انصار حزب الله هشدار داد

آفتاب‌‌نیوز : بسم الله الرحمن الرحيم

انتخاب دكتر احمدي‌نژاد، انتخاب خط ولايت بود كه سال‌ها با مظلوميت در حاشيه قرار داشت. شاخصه مديريت اين سال‌ها، مديريت بر منابع اقتصادي در بستر استحاله فرهنگي با نگاه منافع شخصي بود. اين مديريت حول محور تشكيلاتي كارگزاران شكل گرفت، دوم خرداد از دل آن بيرون آمد و حاصل آن فقر و فساد و تبعيض.

مرحله دوم انتخابات رياست‌جمهوري نهم، نفي اين جريان بود.

واضح است فرصتي براي ارايه توان مديريتي از سوي عناصر ولايي پيش نيامده بود تا آنها مشهور و داراي عناوين متعدد باشند، اما در عين حال مردم به احمدي‌نژاد راي دادند كه شاخصه‌اش تعهد به ارزش‌هاي اسلامي بود.

آن چه كه از محافل سياسي به گوش مي‌رسد خبر داخل شدن عناصري از پنجره است كه در دوم انتخابات از در رانده شده بودند. در صورت تحقق اين امر، آرمان‌هاي ملت به استهزاء گرفته شده و فشارهاي صاحبان سنتي اريكه قدرت كارساز افتاده است.

چشمان حزب الله، انتصابات در جريان را دقيقا زير نظر داشته و چون سوابق جريانات موجود را مي‌شناسد در مقابل هر نوع انحراف ايستاده و جامعه را مطلع خواهد كرد.

حزب‌الله اعلام مي‌دارد طالب به كارگيري عناصري است كه به شعارهاي اصلي رئيس‌جمهور و در رأس آن به عدالت‌خواهي معتقد باشند و در مورد به كارگيري شكست‌خوردگان دور دوم انتخابات نهم قوياّ اخطار مي‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین