پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /شهريور /۱۴۰۵
Sunday 06 September 2026
کد خبر:۲۰۳۹۰۶
۲۱:۱۷
۱۳۹۲/۰۵/۱۱

اولین دختری که از لقاح مصنوعی به دنیا آمد+عکس

تلاش‌های رابرت ادوارد، پدر لقاح آزمایشگاهی و برنده جایزه نوبل به همراه همکارش بریتون پاتریک استپ‌تو، منجر به تولد لوئیس شد.
۲۱:۱۷
۱۳۹۲/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: نخستین کودکی که با استفاده از لقاح‌ آزمایشگاهی به دنیا آمد، برای دومین بار به صورت طبیعی باردار است.

لوئیس براون 35 ساله بر خلاف مادرش برای تولد هیچ یک از فرزندانش به لقاح مصنوعی متوسل نشده اما فرایند باردارشدن وی برای دومین بار، دو سال و نیم طول کشیده است.


لوئیس که مدیر یک خط خرید در بریستول انگلستان است در سال 1978 پس از این که مادرش نخستین زنی بود که از درمان لقاح مصنوعی استفاده کرد به دنیا آمد. مادر وی ژوئن گذشته در سن 64 سالگی از دنیا رفت.

تولد لوئیس، امید درمان را در زوج‌های نابارور بی‌شماری زنده کرد.

به گزارش عصر ایران، تلاش‌های رابرت ادوارد، پدر لقاح آزمایشگاهی و برنده جایزه نوبل به همراه همکارش بریتون پاتریک استپ‌تو، منجر به تولد لوئیس شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لقاح مصنوعی
ارسال پیام
captcha