پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۰۴۱۰
۱۶:۰۹
۱۳۸۴/۰۸/۰۱

زد و خوردهاي پشت دوربين برره

۱۶:۰۹
۱۳۸۴/۰۸/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، تيم مهران مديري، آخر هفته گذشته اعلاميه اي صادر كرد و كوشيد سر و صداي مخالفان را بخواباند. اما ظاهراً فايده اي نداشته است. تيم مهران مديري در اطلاعيه خود نوشته بود:

اگرچه هنوز در ابتداي راه هستيم و قسمتهايي از برنامه كه تاكنون توليد و پخش شده اند حدود يك پنجم كل مجموعه را شامل مي شوند اما به پشتوانه تفكر و تحقيق و بحثهاي كارشناسانه و حمايتها و هدايتهاي مادي و معنوي سازمان صدا و سيما و مديران شبكه و به اتكاي همكاري و همراهي گروهي منسجم و كارآزموده توانسته ايم حجم قابل توجهي از مفاهيم ارزشمند و اموزه هاي اخلاقي مورد نياز جامعه را در اين مجموعه مطرح كنيم كه در ذيل فهرست وار به آنها اشاره مي كنيم:

1- تقبيح چابلوسي و تملق گويي كه متأسفانه در جامعه ما رواج يافته است از طريق خلق شخصيت جان نثار كه جز باچه خواري هنر ديگري ندارد و موجب بيزاري بيننده از اين عادت زشت مي شود.

2- تقبيح غيبت و بدگويي كه متأسفانه نقل بعضي از مجالس و محافل ما شده و از طريق تشبيه ان به مراسم نخودچي خوران كوشيده ايم تا تنفر بيننده را نسبت به اين گناه و عمل ناپسند برانگيزيم.

3- نهي از دورويي و دوگانگي در رفتار و در روابط اجتماعي كه استفاده از افعال معكوس تمثيل اين معنا است.

4- نفي سودجويي و منفعت طلبي و كسب درآمدهاي حرام و نامشروع كه انگيزه عمل به ارتشاء و اختلاس است و اشاره به زشتي اين معنا كه همه چيز قابل معامله با پول است.

5- تأكيد بر لزوم كنار گذاشتن آداب و رسوم غلط و دست و پاگيري كه هيچ تناسبي با موازين شرعي و سنتهاي اسلامي ندارد از جمله سخت گيريهاي بي مورد در ازدواج.

6- نفي برخي باورهاي غلط مثل بسته شدن عقد دختر عمو و پسرعمو در آسمانها.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۰۴:۱۵ - ۱۳۸۴/۰۸/۰۳
كساني در اين مملكت به بركت حذف آدمهاي دانشمند و دلسوزبه قدرت رسيده اند كه قادر به حذف و خرابي و سانسور هرآنچه كه منباب ميلشان نباشد هستند به عبارت ديگر هر كاري كه بخواهند ميكنند اگر چّه مخالف نظر ملت ايران هم باشد از اين مجموعه بدتر هم در سالهاي گذشته از تلويزيون بنمآيش در آ مده .....
پاسخ
ناشناس
-
۱۴:۰۹ - ۱۳۸۴/۰۸/۰۲
با سلام .
باور کنید بسیاری از رفتار های بد را خود این سریال رواج داده است . معمولا برای از بین بردن این رفتار های زشت ، نباید مردم را به تمسخر گرفت . مردم که نفهم نیستند. . وقتی که ایشان نشان می دهند با پاچه خاری می توان به خواسته خود رسید چه انتظاری در ادارات که این همه زشتی رواج دارد ؛ وجود خواهد داشت . من خود گریبان این شده ام که می نالم . در زمان سریال قبلی همه کارمندان شده بودند پاچه خوار رئیس ولی من چون مجیز آن را نمی گفتم و فقط کار می کردم . باور کنید توبیخ شدم .
آموزش های غلط این سریال بیش از آموزش های نیک و پسندیده است . کودکان و نوچوانان زشتی های این سریال را بیشتر می آ»وزند .
به آقای مدیری بگویید برای تغییر در سنت و روشهای غلط حاکم بر جامعه باید مطالعه بیشتر ی انجام دهند . شاید باید یک دوره مربی مهد کودک باشند تا ببینند که کودکان چه چیز هایی را سریع می آموزند ؛ بعد همان ها باور کنید در خصوص بزرگان نیز صادق است .
وقتی خشونت در فیلم ها انگیزه خشونت در بیننده را زیاد می کند ؛ این نتیجه کمی نیست . ایشان خوبست از یافته های دیگران نیز کمک بگیرند.
پاسخ