پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۱
کد خبر:۲۰۴۹۲۸
۱۷:۵۲
۱۳۹۲/۰۵/۱۸

شرط اعطاي مجوز به دانشگاه احمدي‌نژاد

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس گفت: این کمیسیون قطعا موضوع «دانشگاه احمدی‌نژاد» را بررسی کرده و طبق قانون تصمیم خواهد گرفت.
۱۷:۵۲
۱۳۹۲/۰۵/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: علیرضا خسروی نماينده تربت‌حيدريه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تصمیم احمدی‌نژاد مبنی بر تاسیس «دانشگاه» گفت: ظاهرا آقای احمدی‌نژاد در زمان ریاست جمهوری خود مجوز تاسیس دانشگاه را از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت کرده‌ است. 

وی افزود: این موضوع در کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس نیز مطرح شده ولی اعضای کمیسیون نظر قطعی خود را اعلام نکرده‌اند. خسروی در ادامه تصریح کرد: کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» قطعا موضوع «دانشگاه احمدی‌نژاد» را بررسی و طبق قانون تصمیم خواهد گرفت. 

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» خاطرنشان کرد: این کمیسیون براساس مُرّ قانون عمل کرده و هرآنچه به صلاح مملکت باشد به آن تاکید خواهد کرد. 

اضافه مي‌شود، محمود احمدي‌نژاد در روزهاي پاياني فعاليت خود از تاسيس دانشگاه بين‌المللي خبر داد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha