کد خبر: ۲۰۴۹۴۴
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۲

آزادی 68 کودک‌سرباز توسط دولت میانمار

میانمار اقدام به آزادی 68 سرباز کودک از نیروهای مسلح خود کرده است که به معنای حرکت این کشور به سمت پایان دادن به استخدام کودکان در نیروهای مسلح این کشور است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا نوشت: 68 کودک که پیش از این به خدمت گرفته و به یگان‌های نظامی مختلف اعزام شده بودند به خانواده‌های خود تحویل داده شدند.

به گفته مقامات نظامی میانمار، تمامی کودک‌سربازان در خدمت ارتش این کشور قرار است ظرف 18 ماه آزاد شوند. میانمار در تلاش است تا با آزادی این کودکان از نیروی نظامی، زمینه را برای ادامه تحصیل و یافتن شغل و ارائه خدمات درمانی برای آنها فراهم کند.

این چهارمین باری است که میانمار اقدام به آزادی کودک‌سربازان از ارتش خود کرده است. اولین مورد با آزادی 42 کودک‌سرباز در سپتامبر 2012 صورت گرفت. 24 کودک دیگر در فوریه 2013 آزاد شدند و سومین گروه 42 نفره از کودکان در ژوئیه 2013 آزاد شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین