پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۲۵
کد خبر:۲۰۵۱۵
۱۲:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۰۲

فیلمنامه مدیریت هاشمی رفسنجانی در جنگ در حال تدوین

۱۲:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۰۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب، وي افزود: اين فيلمنامه كه به سفارش بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس و براي گروه حماسه و دفاع شبكه يك صدا و سيما نوشته مي شود، قرار است در قالب 26 قسمت با تهيه‌كنندگي حميدآخوندي ساخته شود. 

كرميار اظهار داشت: در اين فيلمنامه كه به مقطعي از جنگ، از عمليات عاشورا تا عمليات والفجر8، مربوط مي شود، نقش مديريتي كساني چون هاشمي رفسنجاني، محسن رضايي، عدنان خيرالله، رفيق سامرايي و ماهر عبدالرشيد بررسي مي‌شود. 

اين نويسنده دفاع مقدس در پايان گفت: در اين مقطعي كه من مورد نقد قرار داده‌ام، ما با شكست‌هاي پي در پي مواجه بوديم. از طرفي هم آمريكا در اين مقطع به كمك عراق آمده بود، اين دو موضوع مديريت جنگ را حساس كرده بود. سعي من تحليل و نقد مديريت جنگ هم در جبهه ايران و هم در جبهه عراق بوده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینما فیلم نامه
ارسال پیام
captcha