پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۴:۲۵
کد خبر:۲۰۵۱۸۹
۱۶:۳۹
۱۳۹۲/۰۵/۲۰

ترخیص کالاهای اساسی و دارو با ارز 1226 با دستور رئیس جمهور

حسن رادمرد در مورد ترخیص کالاهای اساسی گفت: با دستور ویژه رئیس‌جمهور کالاهای اساسی و دارو با ارز 1226 ترخیص می‌شود و مابه‌التفاوت ارز 1226 و ارز مبادله‌ای را دولت به صورت یارانه پرداخت می‌کند.
۱۶:۳۹
۱۳۹۲/۰۵/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت از ترخیص کالاهای اساسی و دارو با ارز 1226 با دستور ویژه روحانی رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش فارس، حسن رادمرد در مورد ترخیص کالاهای اساسی گفت: با دستور ویژه رئیس‌جمهور کالاهای اساسی و دارو با ارز 1226 ترخیص می‌شود و مابه‌التفاوت ارز 1226 و ارز مبادله‌ای را دولت به صورت یارانه پرداخت می‌کند.

وی در واکنش به این سؤال که این یارانه از چه محلی پرداخت می‌شود، گفت: از هر محلی که پرداخت شود، باید بازگردانده شود که در آینده نزدیک ساز و کار آن مشخص و اعلام می‌شود.

معاون وزیر صنعت گفت: این تصمیم برای حفظ قدرت خرید مردم و همچنین جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و دارو اتخاذ شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha