اينترنت؛ بهترين دوست زنان ايتاليايي
آفتابنیوز :
بر اساس آماري كه توسط اين گروه از محققان ايتاليايي صورت گرفته ۴۴ درصد از زنان این کشور كامپيوترهاي شخصي دارند و ۸۲درصد از اين زنان هم ارتباط بسيار دوستانه و خوبي با كامپيوتر و اينترنت دارند و براي اقدامات مورد نظر از آن استفاده مي كنند.
نتایج این تحقیق همچنین نشان می دهد ؛87 درصد از كاربران زن ،اينترنت را بهترين راه جمع آوري اطلاعات و اخبار ميدانند.از سوی دیگر ۴۰درصد از زنان اينترنت وسيله اي براي گذراندن وقت در منزل ميدانند و ۳۲درصد آنان از اينترنت و كامپيوتر براي انجام كارهاي بانكي استفاده ميكنند.
بر اساس آماري كه توسط اين گروه از محققان ايتاليايي صورت گرفته ۴۴ درصد از زنان این کشور كامپيوترهاي شخصي دارند و ۸۲درصد از اين زنان هم ارتباط بسيار دوستانه و خوبي با كامپيوتر و اينترنت دارند و براي اقدامات مورد نظر از آن استفاده مي كنند. نتایج این تحقیق همچنین نشان می دهد ؛87 درصد از كاربران زن ،اينترنت را بهترين راه جمع آوري اطلاعات و اخبار ميدانند.از سوی دیگر ۴۰درصد از زنان اينترنت وسيله اي براي گذراندن وقت در منزل ميدانند و ۳۲درصد آنان از اينترنت و كامپيوتر براي انجام كارهاي بانكي استفاده ميكنند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه