کد خبر: ۲۰۵۹۴۵
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۷

توقف پرسپولیس 10 نفره مقابل ملوان در نیمه‌ نخست

نیمه نخست دیدار پرسپولیس و ملوان با تساوی بدون گل به پایان رسید.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: نیمه اول دیدار دو تیم پرسپولیس و ملوان از هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید.

در این نیمه بازی سردی از دو تیم به نمایش گذاشته شد و هر دو تیم تلاش داشتند تا با محک زدن حریف، از تک فرصت‌ها استفاده کنند. تک فرصت این نیمه را سیدصالحی برای پرسپولیس از دست داد. شوت سرکش این بازیکن در دقیقه 28 از فاصله‌ای 35 متری به شکلی خطرناک از کنار دروازه ملوان راهی اوت شد.

در نیمه نخست این دیدار مازیار زارع از سوی داور مسابقه با کارت زرد جریمه شد. همچنین در دقیقه 34 این دیدار مهرداد کفشگری به دلیل خطا برروی سیدجلال رافخایی با کارت قرمز داور از زمین خارج شد تا پرسپولیس چیزی حدود یک ساعت از بازی را با یک یار کمتر ادامه دهد.

برای پرسپولیس در این دیدار نیلسون، محسن بنگر، جلال حسینی، ماهینی، مهرداد کفشگری، محمد نوری، پیام صادقیان، امید عالیشاه، میثم حسینی ، قاسم دهنوی و سید مهدی سید صالحی به میدان رفته‌اند و برای ملوان هم پاشچنکو، احمد آهی، سید احمد مهدی زاده، سعید سالارزاده، امیرحسین فشنگچی، مازیار زارع، سعید یوسف‌زاده، محسن یوسفی، شاهین ثاقبی ، مهدی شیری و سیدجلال رافخایی یازده مردی هستند که در ترکیب اصلی ملوان به میدان رفته‌اند.

به گزارش ایسنا؛ در دیگر دیدار این هفته که از ساعت 19 آغاز شده است، تراکتورسازی نیمه نخست را با تساوی بدون گل برابر مس کرمان به پایان رسانده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین