وی تشریح کرد: زیره ادویه بسیار مناسبی برای هضم غذا، سمزدایی از بدن، کاهش خطر ابتلا به سرطانهای گوارشی و کبد است و میتواند مشکلاتی مانند اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی و سرماخوردگی را درمان کند.
نقشی با معرفی قسمت دارویی زیره ادامه داد: قسمت مورد استفاده زیره، میوههای آن است که بهطور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفادههای بسیار زیاد به عمل میآید.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: زیره سرشار از ویتامینهای ب1، ب2، ب3، ث همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
وی با اشاره به تاثیر زیره در برطرف شدن بوی بد دهان گفت: جویدن مقداری زیره برای از میان بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.
نقشی با اشاره به مضرات عَرَق زیره در برخی افراد یادآور شد: مصرف عَرَق زیره در برخی سبب اسهال و در برخی دیگر سبب یبوست میشود.