آفتابنیوز : آفتاب: دکتر زهرا عبداللهی افزود: گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96 درصد است.
وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف ماهی، خاطرنشان کرد همزمان با کاهش یک درصدی کلسترول خون، میزان احتمال بروز بیماری های قلبی، دو درصد کاهش می یابد.
امگا 3 خانواده ای از چربی ها بوده که برای تنظیم فعالیت بدن انسان موثر است.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یادآور شد گوشت ماهی حاوی 75 درصد آب، 19 درصد پروتئین، پنج درصد چربی و یک درصد مواد معدنی است.
عبداللهی گفت: میزان چربی در انواع ماهیان از یک تا 10 درصد متغیر است که در نسوج به خصوص در کبد ماهی ذخیره می شود.
وی اظهار داشت: بر اساس نتایج مطالعات انجام شده، مصرف ماهی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی مانند تصلب الشرائین (رسوب چربی در رگ ها)، فشارخون بالا، ایست قلبی و حملات قلبی و همچنین سردردهای میگــرنــی، اختــلالات کلیوی، سرطان های پستان و پروستات، آرتریت روماتیسمی (روماتیسم مفصلی)، بیماری های پوستی، اختلال حافظه و بیماری های تنفسی از جمله آسم و آمفیزم (از بین رفتن بافت ریه) بسیار موثر است.