پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۰۸۵۲۲
۱۴:۵۴
۱۳۹۲/۰۶/۱۱

اعزام کشتی شناسایی روسیه به مدیترانه

خبرگزاری رسمی دولت روسیه گزارش داد که همزمان با آماده‌سازی دولت آمریکا برای انجام حمله احتمالی به سوریه مسکو یک کشتی شناسایی به دریای مدیترانه اعزام می‌کند.
۱۴:۵۴
۱۳۹۲/۰۶/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب:  این کشتی شناسایی به نام "پریازووی" پایگاه نیروی دریایی روسیه واقع در بندر دریای سیاه در اوکراین را اواخر روز یکشنبه ترک کرد تا در ماموریت جمع‌آوری اطلاعات کنونی در منطقه شرکت کند.

وزارت دفاع روسیه از اظهارنظر دراین باره خودداری کرد.

باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا روز شنبه اعلام کرد که به دنبال تایید کنگره برای اعطای مجوز به منظور حمله به سوریه است.

روسیه اعلام کرده که آمریکا استفاده از گاز سارین را در حمله 21 اوت سال جاری میلادی در سوریه اثبات نکرده و مسکو معتقد است که این حمله توسط مخالفان دولت دمشق و به عنوان عامل محرک برای مداخله نظامی در سوریه صورت گرفته است.

خبرگزاری اینترفکس روسیه گزارش داد که این کشتی نظارتی و شناسایی به صورت جدا از یگان نیروی دریایی این کشور مستقر در مدیترانه عمل می‌کند.
 هفته گذشته وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ناوهای جدید برای جایگزین شدن با سایر ناوهای مستقر در مدیترانه به منطقه اعزام می‌شوند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حمله به سوریه
ارسال پیام
captcha