به گزارش آفتاب نیوز، 
وزیر امور خارجه روسیه، سرگی لاوروف با منوچهر متکی – همتای ایرانی خود – و استفان هادلی – مشاور امنیت ملی – در یک روز ملاقات کرد.
سرگی لاوروف پس از ملاقات با متکی در این خصوص گفت : ما خواهان تداوم تلاش برای حل این بحران بخصوص با حضور سه کشور اروپایی مذاکره کننده هستیم .
ظرف چند ماه گذشته، اتحادیه اروپا و ایالات متحده دولت ایران را به آنچه که تلاش برای تولید تسلیحات هستهای می خوانند محکوم کردند.
در حال حاضر در سطح معادلات بین المللی، مسکو تنها کشوری است که تمامی چشم ها برای حل بحران ایران به آن دوخته شده است. مسکو در زمانی که رابطه میان ایران و اتحادیه اروپا بر سرمسئله هستهای، قطع شد اعلام کرد که ایران می تواند فعالیتهای هسته ای خود را در خاک این کشور ادامه دهد. در حالی که اتحادیه اروپا در آن زمان این طرح را رد کرد، امروز بین کشورها خواهان بررسی این طرح وبیان جزئیات آن هستند.
کاندولیزا رایس در اواخر هفته پیش دراین خصوص گفت: روسیه نیز خواهان اجرای همان طراحی است که ما و اتحادیه اروپا مدت هاست به دنبال آن هستیم، تنها مطالبه روسیه در حال حاضر حل این بحران از طرق دیپلماتیک است.
البته در حال حاضر هیچ تضمینی وجود ندارد که این طرح روسیه نیز با موفقیت به پایان برسد.