پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۰۹۱۸۲
۱۱:۵۳
۱۳۹۲/۰۶/۱۶

سعید نیکزاد رییس سازمان سرمایه‌گذاری خارجی شد

میر سعید نیکزاد لاریجانی به عنوان معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران منصوب شد.
۱۱:۵۳
۱۳۹۲/۰۶/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: علی طیب نیا وزیر اقتصاد طی حکمی سعید نیکزاد را به عنوان جانشین بهروز علیشیری به ریاست سازمان سرمایه گذاری خارجی منصوب کرد.

سعید نیکزاد که در حال حاضر عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات است پیش از این مدیر کلی مطالعات اقتصادی و ریاست امور تولیدی و زیربنایی نهاد ریاست جمهوری در دولت خاتمی را بر عهده داشته و ریاست سازمان برنامه و بودجه استان سمنان از دیگر سمتهای است که او در دست داشته است.

به گزارش ایسنا، نیکزاد در حالی به ریاست سازمان سرمایه‌گذاری خارجی منصوب می‌شود که مدیریت این سازمان از سال 87 تاکنون بر عهده بهروز علیشیری بود و او به مدت پنج سال ریاست این سازمان را در دست داشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha