کد خبر: ۲۰۹۸۹
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۸۴ - ۱۶:۰۸
دتلو مهلیس:

سوریه تیم تحقیقاتی تشکیل دهد

آفتاب‌‌نیوز : دتلو مهلیس در مصاحبه‌ای مطبوعاتی در این خصوص گفت: در شرایط فعلی، ادامه روند مذاکرات کار چندان سودمندی نیست. سوریه باید شخصا تیم مستقلی را تشکیل داده و دست به خلق پروسه‌ای جدید بزنند. 

دتلو مهلیس این سخنان را پس از اجلاس شورای امنیت و تاکید بر این مطلب که در لیست نهایی اسامی برخی از مقامات سوری نیز وجود داشته، ابراز کرد. 

دتلو در ادامه افزود: ‌ما از سوریه خواسته‌ایم که تمامی مدارک خود در خصوص رفیق حریری را به ما تحویل دهد و این در شرایطی است که مقامات سوری اعلام کردند که هیچ مدرکی در این خصوص در اختیار ندارند. البته این ادعای سوریها را چندان قبول نداریم چرا که رستم غزالی که به عنوان گوش و چشم سوریه در لبنان مشغول به کار بوده است، از دوستان صمیمی رفیق حریری بوده است. 

دتلو مهلیس در این سخنان باز هم تاکید کرد که در گزارش وی به اسم هیچ کشوری به طور مستقل اشاره نشده است و بنابراین نه امیل لحود و نه بشار اسد در مقام اتهام نیستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین