پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۲۱۰۲۲۰
۱۲:۲۷
۱۳۹۲/۰۶/۲۳
نباید به دولت بار مالی اضافی تحمیل شود

معاون حقوقی رییس‌جمهور: حذف کامل برخی مصوبات دولت دهم

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: برخی از مصوبات دولت دهم که بار مالی برای دولت داشت به طور کامل حذف شدند.
۱۲:۲۷
۱۳۹۲/۰۶/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: "الهام امین زاده" درباره لغو برخی مصوبات دولت دهم توسط معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برخی از مصوبات دولت دهم که تکراری و بار مالی داشتند به طور کامل حذف شدند.

وی با اشاره به اینکه بررسی مصوبات دولت گذشته در دولت یازدهم به سه بخش تقسیم شده است، افزود: یک سری از مصوبات مانند برخی از سفر‌ها که انجام شده بود و همچنین برخی از مصوبات دولت که نیازمند بررسی بیشتر هستند در دستور کار دولت است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به رفع لغو قانون مرخصی نه ماهه زایمان بانوان شاغل تصریح کرد: قرار شده است تسهیلاتی به بانوان داده شود تا مرخصی آنها از 6 به 9 ماه افزایش پیدا کند.

وی اضافه کرد: اجرای این مصوبه احتمالا مشکلاتی را برای بانوان شاغل ایجاد می‌کند و از طرفی شوق کار‌فرمایان برای استفاده از بانوان کم خواهد شد بنابراین در دولت در حال بررسی هستیم تا مشوقاتی را برای کارفرمایان تصویب کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور ادامه داد: قوانینی باید در دولت تصویب شوند که دیگر نیازی به تصویب قانون دیگری نباشد و نباید به دولت بار مالی اضافی تحمیل شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،امین‌زاده درباره اجرای طرح مهرآفرین گفت: اجرای این قانون نیز هیچ مشکلی ندارد و در حال اجراست.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha