پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۱۰۴۱۵
۱۳:۵۵
۱۳۹۲/۰۶/۲۴

وزیرخارجه انگلیس با روحانی دیدار می‌کند

دیدار ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس با حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران قطعی شده است.
۱۳:۵۵
۱۳۹۲/۰۶/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دیدار ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس با حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سازمان ملل متحد در نیویورک قطعی شده است.

دیدار ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس با حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران قطعی شده است.

این دیدار به درخواست طرف بریتانیایی و در حاشیه اجلاس سران سازمان ملل متحد در نیویورک انجام خواهد شد.

حسن روحانی رییس جمهور اسلامی اوایل هفته آینده برای سفری چند روزه عازم نیویورک مقر سازمان ملل متحد خواهد شد.

دیدار با ایرانیان مقیم نیویورک و همچنین گفتگو با چند شبکه بین المللی خبری و دیدار با سران کشورهای حاضر در این اجلاس جزو برنامه های روحانی در این سفر محسوب می شود.

به گزارش فارس،پیش از این محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان از درخواست مستقیم وزیر امور خارجه بریتانیا برای دیدار با رئیس جمهور کشورمان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد خبر داده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha