پایگاه خبری آفتاب
۲۱ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 11 June 2026
کد خبر:۲۱۰۵۷۲
۱۱:۴۵
۱۳۹۲/۰۶/۲۵

1.1 میلیون تومان به حساب زائران حج واریز شد

بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت، مبلغ یک میلیون و 100 هزار تومان از هزینه سفر حجاج، به حساب زائران واریز شد.
۱۱:۴۵
۱۳۹۲/۰۶/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: روابط عمومی سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه ای به تمامی حجاج سالجاری اعلام کرد: در آستانه میلاد با سعادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و در آغاز پروازهای حج، عصر روز گذشته تفاهمنامه ای بین مهندس اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت و دکتر حیدری مدیرعامل بانک ملی ایران در مورد میزان و نحوه استرداد بخشی از هزینه سفر حجاج سالجاری به امضا رسید.

بر اساس این تفاهمنامه قرار شد از امروز دوشنبه 92/06/25 مبلغ یک میلیون و یکصد هزارتومان به حساب مربوط به هریک از زائران اعزامی حج سالجاری واریز گردد.

به گزارش مهر،این اقدام در پی تلاشهای بعثه مقام معظم رهبری و نیز سازمان حج و زیارت به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در جهت استیفای حقوق زائران گرامی از طریق تعدیل هزینه های عوامل خدماتی و فرهنگی و همچنین اخذ تخفیف از طرف های سعودی انجام گردید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha