پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۲۱۱۱۴
۱۳:۴۱
۱۳۸۴/۰۸/۰۵

علاقه‌مندی پاکستان به فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای

۱۳:۴۱
۱۳۸۴/۰۸/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

 پروفسور یونگ هوتان این مطلب را در ششمین کنفرانس ملی علم و انرژی هسته‌ای در شهر دالت در ایالت ‌های‌لند اعلام کرد.
وی افزود: دولت ویتنام مطالعه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای در این کشور در دست دارد و پیش‌نویس قانونی برای این موضوع تهیه شده است.
دولت ویتنام همچنین تصمیم دارد برای نخستین مرکز سیکلوترون 30 آسیای جنوب شرقی در ویتنام به منظور خدمات دهی در زمینه‌های بهداشت، اقتصاد و بخش‌های فنی سرمایه‌گذاری کند.
در این کنفرانس که هر دو سال یک بار در ویتنام برگزار می‌شود، دو گوین فونگ رئیس کمیته مرکزی علم و آموزش، بیش از 200 دانشمند از 43 مؤسسه، دانشگاه، بیمارستان و شرکت‌هایی که از دانش هسته‌ای استفاده می‌کنند و نیز کارشناسانی از ژاپن و آنگولا شرکت داشتند.
فونگ با اشاره به این کنفرانس بر تسریع توسعه دانش هسته‌ای صلح‌آمیز تاکید کرد و گفت: بخش‌ انرژی نیازمند عملی کردن سیاستها و برنامه‌های هسته‌ای دولت است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha