پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۱۲۳۱
۱۳:۱۴
۱۳۸۴/۰۸/۰۶

اظهار نگرانی کوفی عنان از سخنان رييس جمهور

۱۳:۱۴
۱۳۸۴/۰۸/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آقای عنان در اقدامی نادر در سرزنش علنی يکی از اعضای سازمان ملل، خاطرنشان ساخت که ايران به عنوان يکی از امضا کنندگان منشور سازمان ملل موافقت کرده است که هيچيک از کشورهای عضو را به توسل به زور تهديد نکند.
اظهارات آقای احمدی نژاد موجی از محکوميت بين المللی را در پی داشته است.
رهبران اتحاديه اروپا گفتند اين اظهارات، نگرانی های مربوط به نقش ايران در منطقه و مقاصد آينده اين کشور را افزايش می دهد.
تونی بلر، نخست وزير بريتانيا نيز سخنان رئيس جمهوری ايران را شديدا محکوم کرد.
آقای بلر هشدار داد که اگر ايران فکر می کند که جامعه بين الملل آنقدر مشغوليت دارد که در مورد چنين اظهاراتی دست به هيچگونه اقدامی نخواهد زد، سخت در اشتباه است.
آقای بلر در اجلاس اتحاديه اروپا در همپتون کورت در نزديکی لندن گفت که او "هرگز به چنين اظهاراتی برنخورده است" که رئيس جمهور کشوری بخواهد کشور ديگری نابود شود.
نخست وزير بريتانيا گفت اگر ايران به اين روش خود ادامه دهد بزودی به عنوان "يک تهديد واقعی" در نظر گرفته خواهد شد.



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۲۰:۳۲ - ۱۳۸۴/۰۸/۰۶
آقاي كوفي عنان وقتي پرزيدنت بوش ايران را محور شرارت مي نامدُ خانم رايس از تهديد نظامي ايران صحبت مي كندُ سناي امريكا بودجه بيست ميليون دلاري براي براندازي نظام ايران تصويب مي كندُُ امريكا و انگليس بدون مجوز سازمان ملل به يكي از اعضاي سازمان ملل (عراق) حمله مي كنند چكار مي كرد كه حالا اينقدر نگران شده كه دست به اقدامات نادر مي زند؟
راستي آقاي عنان قضيه پسر گلتان و برنامه نفت در برابر غذا به كجا كشيد؟
پاسخ