کد خبر: ۲۱۲۵۴۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۱

منابع عالی برای تامین پتاسیم کدامند؟

یکی از بزرگترین مشکلات تغذیه جوامع امروزی این است که سدیم زیاد و پتاسیم کمی مصرف می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهند که افزایش جذب پتاسیم و کاهش نمک و سدیم تا ۲۱ درصد ریسک حمله قلبی را کاهش می‌دهد.پتاسیم با محافظت از رگ‌های خونی در مقابل ضخیم شدن و آسیب اکسیداتیو، به بدن کمک می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :
 آفتاب: هر بزرگسال باید روزانه ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم دریافت کند. پتاسیم زیادی می‌تواند خطرناک باشد. خوراکی‌های زیر به بدن شما کمک می‌کنند تا پتاسیم کافی را دریافت کند.

سیب‌زمینی

سیب‌زمینی بیشترین مقدار پتاسیم را در میان خوراکی‌ها داراست. یک عدد سیب زمینی ۶۹۴میلی‌گرم پتاسیم و فقط ۱۳۱ کالری دارد و پر از فیبر و بتاکاروتن است. سیب‌زمینی کبابی، سرخ شده، پوره یا شکم پر یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید بخورید.

رب گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی تازه بسیار مفید و خوب، پوره و رب گوجه‌فرنگی منبع بهتری از پتاسیم است. یک‌چهارم فنجان رب گوجه‌فرنگی ۶۶۴ میلی گرم پتاسیم دارد و نیم فنجان پوره آن ۵۴۹ میلی گرم پتاسیم دارد. آب گوجه‌فرنگی بیش از ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. پس اگر می‌خواهید با گوجه‌فرنگی غذا درست کنید، سعی کنید از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

برگ چغندر

اگر همیشه وقتی چغندر می‌خریدید، برگ هایش را دور می‌انداختید، دیگر این کار را نکنید. برگ‌های پخته شده و کمی تلخ چغندر باید در سفره شما جا پیدا کنند، زیرا حدود ۶۴۴ میلی گرم پتاسیم در هر نیم فنجان آنها وجود دارد. چغندر که خود پر از آنتی‌اکسیدان است هم چه به صورت خام چه پخته، منبع بسیار خوبی از اسید فولیک است.

حبوبات

لوبیا سفید پتاسیم زیادی دارد و نیم فنجان از آن حدود ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. لوبیا قرمز، عدس و لپه هم منابع خوبی از پتاسیم هستند. همه حبوبات برای قلب مفید هستند و بهتر است آنها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

ماست

۲۲۰ گرم ماست بدون چربی ساده حدود ۵۷۹میلی‌گرم پتاسیم دارد، در حالیکه ماست کم چرب، شیر و دوغ پتاسیم کمتری دارند. بهتر است ماست را در صبحانه، یا به‌جای مایونز در سالاد و ساندویچ و دسر استفاده کرد. بیشتر محصولات ماستی حاوی پروبیوتیک هستند. پروبیوتیک باکتری طبیعی است که به گوارش کمک می‌کند و شکم شما را سالم نگه می‌دارد.

صدف

۸۵ گرم صدف کنسروی یا تازه حدود ۵۳۴میلی‌گرم پتاسیم دارد و بیشترین غلظت ویتامین ب۱۲ در این غذا یافت می‌شود. از این صدف‌ها برای درست کردن پاستای دریایی استفاده کنید.

آلو

آب‌آلو پر از پتاسیم است و هر سه چهارم فنجان آن حدود ۵۳۰ میلی گرم پتاسیم دارد. نیم فنجان خورش آلو ۴۰۰میلی‌گرم پتاسیم دارد. خوردن آلو خشک زیاد باعث می‌شود که استخوان‌های شما محکم شوند. در یک تحقیق مشخص شد که خانم‌هایی که روزانه ۱۰ عدد آلو می‌خورند، تراکم استخوانی بیشتری نسبت به خانم‌هایی که سیب می‌خورند دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین