آفتابنیوز : 
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، در اين تظاهرات كه ازسوي "جنبش اسلامي نيجريه" سازماندهي شده بود، ۲۵هزار نفر در اين شهر راهپيمايي كردند و پلاكاردهايي را همراه داشتند كه بر روي آنها نوشته شده بود: اسراييل بايد نابود گردد، بيتالمقدس به مسلمانان تعلق دارد، مرگ بر اسراييل ، مرگ بر آمريكا.
آنها همچنين ماكتي از مسجد الاقصي، سومين محل مقدس اسلام در بيتالمقدس، را به همراه داشتند و پرچمهاي فلسطين را به اهتزاز درآوردند و پرچمهاي آمريكا و اسراييل را با شعار "الله اكبر" به آتش كشيدند.
"محمد توري" سخنگوي تظاهركنندگان در جمع خبرنگاران در برابر مسجد جامع اين شهر اظهار داشت: آنچه احمدي نژاد گفته است كاملا روشن است. اسراييل يك كشور غيرقانوني است كه پس از اشغال سرزمينهاي فلسطيني تاسيس شده است.
وي افزود: احمدي نژاد گفته است كه صهيونيسم نبايد وجود داشته باشد. وي گفته است كه وضعيت جغرافيايي فلسطين بايد به قبل از اشغال بازگردد.