پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۳
کد خبر:۲۱۶۳۹۵
۱۲:۲۱
۱۳۹۲/۰۸/۰۶

مذاکرات هسته‌ای با آژانس درقالب جدید

مذاکرات کارشناسی هسته‌ای در ساختار جدید و با شرکت معاون وزیر امور خارجه کشورمان و دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه)در مقر این سازمان در وین برگزار خواهد شد.
۱۲:۲۱
۱۳۹۲/۰۸/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مذاکرات کارشناسی هسته‌ای در ساختار جدید و با شرکت معاون وزیر امور خارجه کشورمان و دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه)در مقر این سازمان در وین برگزار خواهد شد.

به گزارش ایتارتاس، دوازدهمین دور مذاکرات فنی و حقوقی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز(دوشنبه 6 آبان) در حالی در مقر این سازمان در وین اتریش آغاز می‌شود که این دور از مذاکرات به خاطر حضور دیپلمات‌های برجسته متمایز شده است. دیدار عباس عراقچی، معاون امور حقوقی و بین الملی وزارت امور خارجه و نیز یوکیا آمانو، دبیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی  قبل از این گفتگوها با اهمیت تلقی می شود.

یک مسئول بخش رسانه ای  آژانس  به ایتارتاس گفت آمانو و عراقچی ابتدا با یکدیگر دیدار خواهند داشت و  سپس  هیئت های کارشناسان به آنها ملحق می‌شوند.

گفتگو‌ها با اشاره به طرح پیشنهادی ایران در ژنو برای حل و فصل اختلافات ادامه خواهد یافت. از سوی دیگر به اعتقاد تحلیلگران نحوه ادامه روند مذاکرات با اعضای 1+5 به گفتگوها با آژانس مرتبط است. کشورهای میانجی مذاکرات ایران و گروه 1+5 اعلام کرده‌اند سطح پایینی از اعتماد دوجانبه بین ایران و طرف‌های مذاکره ایجاد شده است.

خاطر نشان می‌شود عراقچی نیز در ارتباط با این مذاکرات تاکید کرد این گفت‌وگوها در خصوص ادامه همکاری‌ها با آژانس و ارائه رویکرد جدید ایران در مذاکره با آژانس و حل و فصل ابهامات و سوالات فیمابین ایران و آژانس است.

به گزارش تسنیم، مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (هشتم و نهم آبان) در وین برگزار خواهد شد.  بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی بین المللی وزارت خارجه‌ ریاست تیم کارشناسی ایران را به‌عهده دارد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha