آفتابنیوز : آفتاب: یونس ابراهیمی - محقق برجسته کشورمان - گفت: با تلفیق دو نوع کیوی زرد و سبز موفق به تولید انواع مختلف میوه جدید " کیوی فروت با گوشت طلایی" در ایران شدهایم.
ابراهیمی ادامه داد: محصول کیوی تولید شده جدید، از نظر حجم، وزن و کیفیت با رقم کیوی فروت طلایی نیوزیلندی برابری میکند.
به گفته وی برای برنامه تحقیقاتی تولید این محصول حدود هفت سال زمان صرف شده است.
بر اساس این گزارش، کیوی فروت طلایی جدید از سال آینده به تولید انبوه میرسد.
به گزارش ایسنا، تا پیش از این تولید کیوی فروت طلایی در انحصار کشور نیوزیلند قرار داشت که با تلاش محققان کشورمان هم اینک ایران در زمره تولید کننده این محصول جدید قرار گرفته است.