پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۱۸۴۰۱
۱۰:۴۴
۱۳۹۲/۰۸/۲۰
تندفکر:

تصادف در محور بم - کرمان 19 کشته و زخمی برجای گذاشت

رئیس پلیس راه بم ـ زاهدان از کشته و زخمی شدن 19 نفر در محور بم – کرمان در اثر سانحه رانندگی خبر داد.
۱۰:۴۴
۱۳۹۲/۰۸/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: هادی تندفکر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: عصر روز یکشنبه بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس با یک دستگاه کامیونت سه نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

وی از مجروح شدن 16 نفر دیگر در اثر این سانحه خبر داد و افزود: مجروحان بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند که به علت شدت جراحات وارده دو نفر از مجروحین نیز در بیمارستان فوت شدند.

تندفکر با اشاره به اینکه این تصادف در کیلومتر 51 محور بم- کرمان که دو طرفه است؛ رخ  داد، افزود: این امر علت اصلی این تصادف بوده است و باید هرچه سریعتر برای اصلاح این محور پرتردد اقدام شود.

رئیس پلیس راه بم- زاهدان یادآور شد: این تصادف در اثر انحراف به چپ اتوبوس و برخورد با کامیونت رخ داد.

وی از رانندگان خواست که با رعایت سرعت مطمئنه و رعایت کامل قوانین رانندگی از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنند.
 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تصادف کشته زخمی
ارسال پیام
captcha