پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۲۱۸۶۳۸
۲۳:۵۱
۱۳۹۲/۰۸/۲۱

افخم: ایرانی مفقود شده در امارات شاهد مهمی برای پرونده کرسنت بوده است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت شهروند ایرانی بنام عباس یزدان‌پناه گفت: اخبار ضد و نقیضی طی چند ماه گذشته درباره مفقود شدن آقای یزدان پناه مقیم امارات گزارش شده است و وزارت امور خارجه از زمان دریافت این اخبار با ارسال یادداشتی رسمی به وزارت خارجه دولت امارات خواستار بررسی موضوع و لزوم اطلاع رسانی نسبت به سرنوشت وی شد.
۲۳:۵۱
۱۳۹۲/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: به گزارش ایسنا، مرضیه افخم افزود: متعاقباً در ملاقات انجام شده با سفیر دولت امارات عربی متحده در تهران، نگرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سرنوشت این فرد به اطلاع ایشان رسید و وزارت امور خارجه بر اساس وظیفه ذاتی خود همچنان پیگیر وضعیت نامبرده است.

وی تأکید کرد: هرگونه خبری درخصوص انتساب مفقودی یا قتل وی به ایران، مضحک و کذب محض است. نامبرده شاهد مهمی برای روشن شدن پرونده گازی کرسنت به شمار می‌رفت و حضور وی می‌تواند در این پرونده به نفع ایران تمام شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha