آفتابنیوز : آفتاب: نسرین علیزاده در گفتوگو با ایسنا، شمالی با تاکید بر مطلب فوق تصریح کرد: وجود فیبر در این میوه موجب میشود تا مشکل یبوست رفع شود.
وی توضیح داد: در 100 گرم آلو 10گرم قند سوربیتول وجود دارد که دارای خاصیت ملین است، در نتیجه افرادی که دارای یبوست هستند باید توجه بیشتری نسبت به دریافت این ماده غذایی داشته باشند.
علیزاده با اشاره به اینکه آلو دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است ادامه داد: از این رو آلود رادیکالهای آزاد اکسیژن در بدن را از بین میبرد.
وی اظهار کرد: این رادیکالهای آزاد با افزایش اکسیداسیون چربی سبب رسوب چربی در دیواره عروق میشوند و نتیجه این عمل نتیجهای جز افزایش بیماریهای قلبی و عروقی در بین افراد ندارد از این رو افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین افراد مبتلا باید از آلو استفاده کنند.
این مسئول تاکید کرد: فیبر موجود در آلو موجب کاهش سرعت جذب قند، کاهش لیپیدهای خون، افزایش تعداد دفع از طریق دستگاه گوارش میشود.