پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۲۰۲۵
۲۱:۰۸
۱۳۸۴/۰۸/۰۹

اميرقويدل «رالي مرگ» را مي‌سازد

۲۱:۰۸
۱۳۸۴/۰۸/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، "اميرقويدل" كارگردان با اعلام اين خبر گفت:‌فيلمنامه«رالي مرگ» تا آخر آبان ماه به اتمام مي‌رسد و بعد كار پيش توليد آن را آغاز خواهيم كرد و چون داستان اين فيلم در كوير مي‌گذرد اواخر پاييز و اوايل زمستان كار فيلمبرداري را در كوير شروع مي كنيم.
وي در ادامه بابيان اين كه خانه من سينما است، اظهار داشت: عشق من فيلم‌سازي براي سينماست و پيشامدها و حوادث زندگي و حرفه‌ام موجب شد كه مرتكب ساخت سريال هم بشوم و اميدوارم كه از پس آنها به خوبي برايم.
اين كارگردان سينما و تلويزيون در خصوص تفاوت ساخت فيلم هاي سينمايي وتلويزيوني گفت: به اعتقاد من كسي كه فيلمساز است و تصميم مي‌گيرد يك قصه داستاني را ادامه دهد از نظر ساختاري براي ساخت فيلمش چه سريال و چه سينمايي تفاوتي نمي كند، اما به نظرم مسؤوليت فيلمسازي كه به سمت تلويزيون مي‌رود بيشتر است چرا كه در تلويزيون دست فيلمساز براي ادامه و تداوم قصه بازتر است.
وي تصريح كرد: اگر ساختار خوب در قصه‌هاي تلويزيون رعايت شود از مشكلات احتمالي جلوگيري مي‌شود.
"قويدل" درخاتمه خاطرنشان كرد: اين فيلم به تهيه‌كنندگي سبحان فيلم و به نويسندگي "فرهاد توحيدي "و" خشايار الوند" است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینما
ارسال پیام
captcha