پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۶:۱۲
کد خبر:۲۲۱۲۵۸
۰۰:۳۷
۱۳۹۲/۰۹/۱۰

آیا‌ ظریف با این‌عکس‌ دوباره کمر درد‌ می‌گیرد؟

انتشار یک عکس حاشیه ای از دیدار وزیر امور خارجه کشوران با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خبرساز شده. عکسی که یک نکته پنهان دارد.
۰۰:۳۷
۱۳۹۲/۰۹/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: به گزارش مجله مهر وزیر امور خارجه کشورمان، این روزها چهره اول اخبار سیاسی است. «محمدجواد ظریف» که حالا بعد از «توافق ژنو» نامش بیشتر سرزبان ها افتاده، دیشب به دیدار اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رفت و در نشست با آنان شرکت کرد.

اما انتشار یک عکس از اقامه نماز جماعت در حاشیه این نشست، خبرساز شده است. عکسی که ظریف را در صف آخر صف نماز جماعت در حالیکه دیگران نماز می خوانند به صورت نشسته و در حالت نماز نخواندن نشان می دهد .

این عکس البته یک نکته پنهان دارد. نکته ای که مسافر بودن وزیر امور خارجه و چندنفر دیگر و نماز شکسته آن ها را روایت می کند. این توضیح را دادیم که شیطنت های رسانه ای و سوء تعبیرها از این عکس، دوباره مرد اول سیاست خارجی ایران را به «کمردرد» مبتلا نکند.








گزارش خطا
برچسب‌ها:
ظریف عکس‌ کمر درد‌
ارسال پیام
captcha