پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۲۲۱۲
۱۰:۲۴
۱۳۸۴/۰۸/۱۱

سوریه ناراضی از قطعنامه سازمان ملل

۱۰:۲۴
۱۳۸۴/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، معلم در گفتگو با گلف نیوز در این خصوص گفت: هنوز زمان بسیاری از تصویب این قطعنامه در شورای امنیت نمی گذرد ، به همین دلیل من نمی توانم در این خصوص با این سرعت پاسخ دهم . این قطعنامه هم برای من و هم برای ملت سوریه دردناک است . 

سفیر سوریه در امارات متحده عربی در این خصوص می گوید : سوریه تصمیم گرفته است تا با سازمان ملل همکاری همه جانبه کند . البته ما پیش از این نیز با تیم تحقیقاتی سازمان ملل در خصوص قتل رفیق حریری همکاری کرده ایم .
وی در ادامه افزود: این حقیقت که قطعنامه سازمان ملل بر این اساس استوار است که حمله نظامی را نیز محتمل می داند ، بخش اسف بار ماجراست . این مسئله حتی با در نظر گرفتن حواشی ان کاملا غیر منطقی است . سازمان ملل در حالی از اعمال به زور استفاده می کند که هنوز نتیجه تیم تحقیقاتی سازمان ملل در این خصوص اعلام نشده است . 

پیش از تصویب این قطعنامه در سازمان ملل ، بشار اسد تیم تحقیقاتی را برای بررسی ابعاد پرونده حریری در سوریه و دستگیری عاملان احتمالی سوری به کارگرفت .
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوریه
ارسال پیام
captcha