کد خبر: ۲۲۲۵۳
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۸۴ - ۱۶:۱۴

سفرستارگان سینمای جهان به جنگل‌های آمازون

آفتاب‌‌نیوز : دومین دوره جشنواره جهانی فیلم‌های ماجراجویانه از چند روز دیگر در شهر مانائوس برزیل در دل جنگل‌های آمازون آغاز می‌شود و برنامه‌ریزان این رویداد سینمایی نوظهور در تلاش هستند با کشاندن پای ستارگان بزرگ سینما به جشنواره خود، نام و آوازه آن را در جهان مطرح کنند.

در این جشنواره که به "روح ماجراجوی انسان‌ها" تقدیم شده، هشت فیلم بین‌المللی با موضوع ماجراجویی در بخش مسابقه حضور دارند.

علاوه بر بخش مسابقه فیلم‌های داستانی، هشت فیلم مستند با موضوع حیات وحش و نژادهای مختلف بشری و فیلم‌های کوتاهی از برزیل و کشورهای حاشیه آمازون هم به رقابت با هم می‌پردازند.

نورمن جیوسن، فیلمساز نامدار کانادایی و خالق فیلم "حادثه تامس کراون"، رییس هیأت داوران بخش مسابقه است. قرار است فیلم‌های شرکت‌کننده در جشنواره از چهارم تا دهم نوامبر در خانه اپرای آمازوناس به نمایش درآیند. این عمارت در سال 1896 و هنگامی که حرص دست یافتن به کائوچو پای پولدارها را به آمازون باز کرد، به شیوه معماری دوره رنسانس ساخته شد.

دومین دوره جشنواره جهانی فیلم‌های ماجراجویانه با نمایش فیلم "زندگی ناتمام" به کارگردانی لاسه هالستروم و بازی ستارگانی چون رابرت ردفورد و جنیفر لوپز آغاز می‌شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین