پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۲۲۸۲
۱۸:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۱۰
داربي 59

حميد درخشان: پرسپوليس برنده داربي است

۱۸:۵۵
۱۳۸۴/۰۸/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، وي ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: اين بازي شرايط خاص خودش را دارد و نمي توان بر اساس نتايج هفته هاي قبل پيش بيني کرد که کدام تيم برنده است. با توجه به شرايط بحراني پرسپوليس در هفته هاي گذشته، آنها انگيزه بسيار زيادي براي برد دارند و امکان دارد که اين تيم تمامي معادلات را بر هم بزند.
درخشان افزود: هر تيمي نبض بازي را در اختيار گرفته و با برنامه عمل کند در نهايت با کسب سه امتياز از زمين مسابقه خارج خواهد شد. در اين بازي هافبکها و مهاجمان دو تيم نقش مهمي را ايفا خواهند کرد.
وي تاکيد کرد: اميدوارم هر دو تيم جدا از مسائل حاشيه اي فقط به فکر ارائه فوتبال زيبا و جوانمردانه باشند تا تماشاگران از ديدن اين بازي لذت ببرند.

درخشان تصريح کرد: در سال 64 با دو گل شاهرخ بياني و يک گل ناصر محمدخاني با حساب سه بر صفر استقلال را شکست داديم. در سال 76 هم به عنوان سرمربي پرسپوليس با همين نتيجه استقلال را برديم که پيروزي در اين دو ديدار براي من خاطره انگيز است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha