پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۵
کد خبر:۲۲۳۰۸۰
۱۳:۲۶
۱۳۹۲/۰۹/۲۳

محاکمه حسنی مبارک از سر گرفته شد

وزیر دفاع سابق مصر در جلسه امروز دادگاه مبارک كه به طور غیرعلنی برگزار شده است، درباره حوادث خشونت‌بار انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ شهادت می‌دهد.
۱۳:۲۶
۱۳۹۲/۰۹/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: دادگاه جنایی قاهره محاکمه «حسنی مبارک» رئیس‌جمهوری مخلوع مصر را از سر گرفت.

به گزارش ایلنا به نقل از الحیات، محاکمه حسنی مبارک، «علا» و «جمال» دو پسرش و نیز «حبیب العادلی» وزیر کشور دوران وی و شش نفر از معاونانش به همراه «حسین سالم» تاجر فراری مصری به اتهام قتل تظاهرکنندگان و فساد مالی امروز - شنبه- در دادگاه جنایی قاهره به ریاست قاضی «محمود کامل الرشید» از سر گرفته شد.

«حسین طنطاوی» وزیر دفاع سابق مصر در جلسه امروز دادگاه مبارک كه به طور غیرعلنی برگزار شده است، درباره حوادث خشونت‌بار انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ شهادت می‌دهد.

بنا بر این گزارش، بر اساس آمارهای رسمی طی انقلاب ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ در مصر و سرنگونی مبارک، ۹۴۶ نفر کشته شده و سه هزار نفر دیگر نیز زخمی شدند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
محاکمه حسنی مبارک
ارسال پیام
captcha