کد خبر: ۲۲۳۹۰۰
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰

راه‌اندازی دانشکده مترو در کرج

سرپرست دانشگاه جامع علمی -کاربردی شهرداری کرج گفت‌: دانشکده قطار شهری دانشگاه علمی – کاربردی شهرداری کرج فعالیت خود را از بهمن ماه سال جاری آغاز می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: احمد افضلی نیری امروز(28آذر)، در جمع خبرنگاران گفت: در کشورهای درحال توسعه شکاف یا فاصله‌ای بین دانشگاه و صنعت وجود دارد که چنین وضعیتی می‌تواند رکود و توقف فعالیت‌ای صنعتی و حتی نابودی صنعت در دنیای رقابتی امروز را سبب ساز شود. 
 
وی افزود: برای خروج از این وضعیت همکاری دو جانبه دانشگاه و مراکز تحقیقاتی با صنعت و کاستن فاصله موجود امری ضروری است، چرا که بقاء و پویایی این دو نهاد و رسیدن آن‌ها به جایگاه واقعی خود در ساز و کارهای اجتماعی- اقتصادی در گرو این ارتباط دو سویه است. 
 
این مقام مسئول با اشاره به وجود دفاتر ارتباط دانشگاه و صنعت در مراکز دانشگاهی افزود: دفتر ارتباط دانشگاه و صنعت ‌می‌تواند نقشی مهمی در پر کردن شکاف موجود میان دانشگاه و صنعت، همچنین‌ نزدیک کردن آن‌ها به یکدیگر ایفا‌ و از این طریق به ارتقای سطح علمی و فناوری جامعه کمک کند. 
 
افضلی نیری درادامه از تاسیس دانشکده قطار شهری دانشگاه علمی – کاربردی شهرداری کرج خبر داد و گفت: این دانشکده که از بهمن ماه سال جاری ‌فعالیت خود را در چهار رشته آغاز می‌کند، درصدد است تا با برنامه ریزی و نیاز سنجی دانشجویانی تربیت کند که بتوانند با آگاهی و دانش کاربردی گام‌های موثری در راه خدمت به مردم بردارند. 
 
به گزارش ایسنا،‌وی در پایان سخنان خود از محصولات ارائه شده در دومین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی کرج سخن به میان آورد و گفت: با در نظر گرفتن محدودیت امکانات و منابع مالی خوشبختانه محصولات ارائه شده در این نمایشگاه از کیفیت قابل قبولی برخوردار بودند و امیدواریم در سال‌های آتی شاهد برگزاری هرچه بیشتر این نمایشگاه‌ها در سطح استان باشیم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین